Hinnasto

(Hinnat sis. alv 10%)


Kerta-ajo

20 min varaus.
Jokainen kerta-ajossa ajettu kierros osallistuu Kuukauden Rata -kilpailuun.
20 €

Kerta-ajo Pro

+20 min lisäaika kerta-ajoon / käynti. Voit ketjuttaa näitä niin paljon kuin haluat.
10 €

Parc Fermé

Hinta alk. neljältä hengeltä 220 € / h,
Tarjoilut, palkinnot, ym. hinnoitellaan erikseen.
Alk. 220 €

Lisätietoa

Kuukauden Rata

Kerta-ajo ja Kerta-Ajo Pro -kokemuksessa ajettavat kierrokset kirjautuvat automaattisesti järjestelmäämme kuljettaja-, auto- ja ratakohtaisesti. ”Kuukauden Rata” on aika-ajokilpailu, jossa joka kuukausi vaihtuvan radan nopeimmat kuljettajat palkitaan. Palkinnot julkistetaan edeltävän kuun loppuun mennessä.

Arkikisa

Tulossa

Parc Fermé

Parc Fermé -yksityistilaisuus toteutetaan aina suljetuin ovin, eli koko Racetimen tila on ryhmän käytössä ja suljettu muilta asiakkailta. Parc Fermé -varaus räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Kartoitamme ryhmän eri jäsenten tason ja annamme mielellämme asiantuntijavinkkejä parhaan kilpailun tai tilaisuuden toteuttamiseksi. Käytössänne on koko auto- ja ratavalikoima, ja yhdessä löydämme varmasti ainekset jännittävimpään mahdolliseen kilpailuun!

Ryhmäkoon ollessa suurempi kuin neljä henkilöä, voidaan kilpailu toteuttaa esim. karsintakilpailuna tai kestävyysajotyyppisenä kilpailuna. Tässä kuljettajaa vaihdetaan pakollisen varikkopysähdyksen aikana. Kellaritiloissamme on oleskelutila, jossa ajovuoroaan odottavat kuljettajat voivat seurata yläkerrassa ajettavaa kilpailua ”TV-lähetyksenä”.

Tilaisuuteen on mahdollista liittää lisäpalveluita kuten tarjoilut, videokoosteet tapahtumasta, palkinnot (esim. pokaalit) ja ajokoulutukset.

Yksityistilaisuushinnasto PDF-muodossa:

RT ryhmähinnat 2020