Kokemukset

Kerta-ajo

20 € / 20 min, käynnin yhteydessä lisäaika 10 € / 20 min

Mitä sisältää?

Ajoaikaa varaamasi määrä. Voit ketjuttaa +20 min lisäikoja haluamasi määrän.

Mikä Kuukauden Rata – kilpailu?

Kaikki ajetut kierrokset kirjautuvat automaattisesti järjestelmäämme kuljettaja-, auto- ja ratakohtaisesti. Ajatpa radalla sitten yksin tai porukalla, jokainen ajettu kierros osallistuu kilpailuun. Sinun ei siis tarvitse asennoitua kilpailemaan, voit vain ajaa. Mutta se mahdollinen täydellinen kierros voi olla Oulun nopein! Tässä aika-ajokilpailussa radan nopein kuljettaja palkitaan kuun lopussa tuntuvasti. Palkinto julkistetaan edeltävän kuun loppuun mennessä. Kuukauden Rata -kilpailussa muut kärkikuljettajat palkitaan myös. Seuraa uutisiamme ajankohtaista-sivulla, Facebookissa tai Instagramissa!

Kilpailun tarkemmat säännöt info-sivulla.

Kilpailun live-tilanne osoittessa http://racetime.racecentres.com

Norschleife Endurance GT Challenge

0-10 € / 10 min

Kuukausikisan rinnalla on käynnissä pikahaaste. Afterwork, ehkä?

10 minuuttia rata-aikaa GT2, GT2 tai GTE – luokan autolla legendaarisella ja pelottavalla Nordschleifen radalla, vain 10€!
Ja palkinnonjako suoritetaan välittömästi – jos kierrosaikasi on alle 9 min, suoritus ei maksa sinulle mitään!

  • Rata: Nordschleife Endurance (Assetto Corsa)
  • Vauriomallinnus päällä
  • Haaste on voimassa toistaiseksi.
  • Osallistuminen mahdollista joka ti-pe klo 16-19, muina aikoina myös varauksen yhteydessä (veloitetaan erikseen)
  • Palkintoja rajoitettu 1/asiakas

Parc Fermé

alk. 220 € / tunti

Minkälainen tilaisuus?

Parc Fermé -yksityistilaisuus toteutetaan aina suljetuin ovin, eli koko Racetimen tila on ryhmän käytössä ja suljettu muilta asiakkailta. Parc Fermé -varaus räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Kartoitamme ryhmän eri jäsenten tason ja annamme mielellämme asiantuntijavinkkejä parhaan kilpailun tai tilaisuuden toteuttamiseksi. Käytössänne on koko auto- ja ratavalikoima, ja yhdessä löydämme varmasti ainekset jännittävimpään mahdolliseen kilpailuun!

Ryhmäkoon ollessa suurempi kuin neljä henkilöä, voidaan kilpailu toteuttaa esim. karsintakilpailuna tai kestävyysajotyyppisenä kilpailuna. Tässä kuljettajaa vaihdetaan pakollisen varikkopysähdyksen aikana. Tiloissamme on erillinen oleskelutila, jossa ajovuoroaan odottavat kuljettajat voivat seurata yläkerrassa ajettavaa kilpailua ”TV-lähetyksenä”.

Tilaisuuteen on mahdollista liittää lisäpalveluita kuten tarjoilut, videokoosteet tapahtumasta, palkinnot (esim. pokaalit) ja ajokoulutukset.

Palvelu tässä muodossa tilapäisesti pois käytöstä, tämänhetkinen ryhmän maksimikoko 4 hlö.

Kysy tarjous omalle ryhmällesi! info@racetime.fi / 040 820 2258

Renkaanpotkija

0€ / n. 3 min

Lyhellä Renkaanpotkija-kokeilulla saat kuvan mistä on kyse ja ehdit saamaan pientä tuntumaa ajamiseen. Radan ja auton olemme valinneet puolestasi – sinun tarvitsee vain nauttia kokemuksesta.

Soita ja varaa oma koeajosi! 040 8202258