Uudistettu kuukausikisa käynnissä

Audi TT Vallelungan radalla

Helmikuun Kuukauden Rata -kilpailu on käynnissä!

Kilpailussa kuljettajat ajavat kelloa vastaan, nimetyllä radalla ja autolla. Autojen vapaa säätäminen on sallittua, muttei pakollista. Olemme uusineet kisaformaattia seuraavasti:

Rata vaihtuu joka kuun ensimmäisen täyden viikon alussa. Jos kuun 1. päivä on esimerkiksi torstai, vaihtuu rata maanantaina.

Autojen ja pistelaskun suhteen on paljon muutoksia. Luethan tarkasti.

Ajettava auto vaihtuu kalenteriviikoittain ja jokainen viikko muodostaa ”osakilpailun”. Osakilpailuja on näin ollen 4-5 / kuukausi.
Jokaisesta ajetusta osakilpailusta jaetaan pisteitä, ja kuukauden voittaja määräytyy yhteispisteiden mukaan.
Huom! Yhteispistelaskuun huomioidaan vain kaksi parasta osakilpailutulosta. Ei siis haittaa jos joku kisa jää väliin tai menee tahmeasti.

Helmikuun kilpailu on käynnissä jo nyt, eli ensimmäisellä autolla kellotetaan aikoja 9.2. asti! Aloitamme etuvetoisella Audi TT RS (VLN) -ratapyssyllä. Auto on erittäin kevyt ja varustettu moderneilla avuilla. Näkyvyys ulos on heikohko, mutta äänimaailma ja käytös nostaa hymyn korviin

Helmikuun rata on Italiassa sijaitseva Vallelunga Classic. Ilman lämpötila on +25°C ja radan +28°C. Taivas on kirkas ja kello on 10 paikallista aikaa.


Pistelasku

Osakilpailussa 20 nopeinta kuljettajaa palkitaan pistein seuraavaasti:

Sijoitus

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
Pisteet 35 28 25 22 20 18 16 14 12 11

Sijoitus

11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
Pisteet 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Reaaliaikainen pistetilanne osakilpailuista osoitteessa racetime.racecentres.com ja kokonaispistetilanne sivun ”Championships”-välilehdellä.


Palkinnot

Viikottainen osakilpailun voittaja saa halutessaan valita kilpailussa ajettavan auton kahden (2) viikon päähän. Esimerkiksi vk5 voittaja voi valita vk7 ajettavan auton.

Osakilpailun voittoajasta +1% sisään ajavat kuljettajat saavat kukin ”2-yhden-hinnalla” -etusetelin Racetimen Kerta-ajoihin.

Yhteispisteillä helmikuussa voittanut kuljettaja palkitaan Racetimen PosseR -jäsenyydellä! 30 päivän jäsenyys astuu voimaan seuraavan kuukausikisan alkaessa. Lue lisää jäsenohjelmastamme täältä.


Tervetuloa radalle!

Vanhemmat uutiset